П’яний золотоносець зарізав свого товариша

П’яний золотоносець зарізав свого товариша

Золотоніською міжрайонною прокуратурою затверджено та направлено до суду для розгляду по суті обвинувальний акт відносно жителя м. Золотоноша, який вчинив умисне вбивство, тобто кримінальне правопорушення, передбачене ст. 115 ч. 1 КК України. В ході досудового розслідування встановлено, що 14 грудня 2013 року близько 19 години гр. Я. перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння та знаходячись в гуртожитку, в м. Золотоноша на грунті раптововиниклих неприязних відносин маючи умисел направлений на вбивство, наніс численні удари ножем потерпілому, в результаті чого спричинив останньому тілесні ушкодження, з якими останній був доставлений до Золотоніської ЦРЛ, де від гострої крововтрати та малокрів’я внутрішніх органів того ж дня помер. Про це «Нова Доба» дізналася в Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

Підозрюваному з метою запобіганню ризиків передбачених ст. 177 КПК України обрано запобіжних захід у вигляді тримання під вартою.

За вказане кримінальне правопорушення обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x