Муніципальну надбавку до заробітної плати отримуватимуть черкаські вихователі

Муніципальну надбавку до заробітної плати отримуватимуть черкаські вихователі

Черкаська міська рада під час сесії, яка відбулася 14 січня, затвердила програму стимулювання педагогічних працівників закладів дошкільної освіти м. Черкаси на період з 1 січня до 31 грудня 2019 року. За неї шляхом голосування висловилося 25 депутатів. Цим рішенням обранці встановили вихователям садочків муніципальну надбавку в розмірі 24% до заробітної плати.

Над підготовкою цього документу працював департамент освіти та гуманітарної політики за пропозиціями секретаря міської ради Ярослава Нищика.

– Це надважливе рішення для збереження престижності професії, залучення кваліфікованих кадрів у галузь та припинення відтоку діючих працівників, – прокоментував директор департаменту Сергій Воронов. – Відзначу, що й без того наші діти отримують дбайливе ставлення та виховання в дитячих садочках. Утім, цим рішенням ми вмотивовуємо тих, хто вкладає у них своє тепло та душу!

Таким чином розмір посадових окладів працівників дошкільних закладів після встановлення надбавки депутати збільшили від 875 до 1350 гривень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x