У Доброводах розпочали ремонт мосту

У Доброводах розпочали ремонт мосту

Ремонт відкрилок мосту та укріплення його підпірних стінок наразі виконують працівники Уманського райавтодору на автодорозі державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань км 207+227 м. Про це «Нова Доба» дізналася в ОДА.

Залізобетонний міст у с. Доброводи збудований ще 1912 року, 1984-го проведена його реконструкція. Протяжність штучної споруди – 13 метрів, ширина проїжджої частини – понад 7 метрів. Через тривалий термін експлуатації та невідповідність сучасному транспортному навантаженню її укріплення з каменю та бетону почало руйнуватися. Вартість робіт сягне близько 70 тис. грн.

– На балансі Служби автомобільних доріг області перебуває півтисячі залізобетонних мостів та шляхопроводів, треба відверто сказати, що їх ремонт останні десятиліття відбувався за залишковим принципом, тому ситуація з їх технічним станом складна, – говорить заступник начальника з експлуатаційного утримання доріг Ігор Прядун. – Проте Служба моніторить такі об’єкти та вживає заходи для недопущення виникнення небезпечних ситуацій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x