Банда молодиків напала на черкащанина

Банда молодиків напала на черкащанина

Черкаські патрульні затримали групу можливих злочинців, які напали на містянина. Подія трапилася уночі в центрі міста. Всі екіпажі патрульної поліції отримали опис злочинців і орієнтування на модель автомобіля для пошуків. Один з екіпажів узяв на борт потерпілого й почав обстежувати прилеглу територію. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі Патрульної поліції Черкаської області.

– Шестеро молодиків, погрожуючи зброєю, заволоділи транспортним засобом ВАЗ-2101, забрали документи, мобільні телефони та поїхали в невідомому напрямку, – так заявив 20-річний черкащанин на спецлінію 102.

Відтак, завдяки професійним діям, автомобіль заявника поліціянти виявили у дворі будинку по вулиці Байди Вишневецького. Інший екіпаж правоохоронців, помітив схожих за орієнтуванням осіб на перехресті бульвару Шевченка й вулиці Святотроїцької. Їх одразу затримали.

Під час поверхневої перевірки у молодиків виявили ключі від авто, документи та мобільні телефони, що належать потерпілому. Також затримані мали при собі, ймовірно, наркотичні речовини (ззовні схожі на канабіс).

Можливо, зухвалий напад здійснили місцеві мешканці 1999 та 2000 років народження. Зараз їхню причетність до злочину та деталі події перевіряє слідчий відділ Черкаської поліції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x