Соки для очищення організму і спалювання жиру

Соки для очищення організму і спалювання жиру

Очищення організму від шлаків і втрата набраних кілограмів – хороша задача перед початком весни. Проте для цього не треба голодувати або сидіти на дієті. Про корисні для схуднення соки – читайте далі в матеріалі.

Сік із помідорів й огірків. Це дієва для спалювання жиру формула, що збільшує кількість клітковини в раціоні. Змішайте 1 помідор із 1–2 огірками у блендері, можна додати трохи морської солі, чорного або кайєнського перцю чи 1 ч. л. меду. Вилийте суміш у високу склянку і прикрасьте її листям м\’яти або стеблом селери.

Сік із селери і буряка. Селера – ще один овоч, який багатий на клітковину, а буряк має безліч переваг для здоров’я. Змішайте у блендері кілька стебел селери і 1–1/2 буряка, додайте трохи води (50 мл). Вилийте суміш у склянку, прикрасивши шматочком лимона. Сік багатий на антиоксиданти і сприяє детоксикації організму.

Шпинат і яблучний сік. Шпинат є одним із найбагатших джерел вітаміну Е, фолієвої кислоти, заліза й харчових волокон. Щоб приготувати поживний сік, наріжте кубиками яблука й додайте дрібно нарізаний шпинат. Змішайте інгредієнти у блендері. Вилийте сік у склянку і влийте 1–2 ч. л. лимонного соку. Такий зелений сік добре допомагає в боротьбі з різними запаленнями шкіри, якщо приймати його натщесерце протягом 10 днів.

Сік із болгарського перцю і грейпфрута. Грейпфрути, як й інші цитрусові, – хороший засіб для втрати ваги. Щоб зробити цей смачний сік, наріжте інгредієнти у рівних пропорціях і збивайте їх у блендері протягом 5 хвилин. Додайте 2–3 краплі стевії або 1 ч. л. меду для більш солодкого смаку.

Сік із граната, чорної смородини і селери. Щоб його приготувати, налийте в чашу блендера свіжовичавлений гранатовий сік, додайте кілька ложок чорної смородини (із замороженою буде ще смачніше) і 1 стебло селери. Збийте до однорідності. У сік можна додати кілька листочків м’яти – так смак буде більш свіжим.

Морква, імбир і яблуко. Цей сік містить достатньо лимонної кислоти, тому сприяє втраті ваги. Візьміть кілька морквин, яблук і невеликий шматок імбиру (1–2 см), наріжте їх кубиками і збийте у блендері до однорідності. Можете додати трохи льоду або холодної води (50 мл).

Сік з апельсина, моркви і буряка. Апельсин, морква і буряк багаті на вітаміни і поживні речовини. Кисло-солодкий сік допомагає знизити вагу й вивести токсини з організму. Змішайте всі інгредієнти у блендері. Можна додати яблуко – так сік буде ще кориснішим. Пийте такий сік натщесерце щоранку протягом тижня й помітите покращення стану шкіри.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x