Шість кримінальних порушень зафіксували у Смілі

Шість кримінальних порушень зафіксували у Смілі

Протягом дводенних заходів працівник поліції розкрили шість кримінальних правопорушень. Серед них 5 кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), та одне за частиною 1 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Про це повідомляє повідомляє прес-служба ГУНП України в Черкаській області.

Крім того, поліцейські склали 45 адміністративних протоколів. Серед виявлених адміністративних правопорушень: керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, керування транспортним засобом особами, які не мають відповідних документів на право керування транспортним засобом.

Також було складено ряд адміністративних матеріалів за вчинення дрібного хуліганства, розпивання алкогольних напоїв у заборонених місцях та куріння тютюнових виробів у місцях, де це заборонено законом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x