У Черкасах вперше відбувся кубок міста з хокею

У Черкасах вперше відбувся кубок міста з хокею

На льодовій ковзанці «Слайз» (на території КП «Центральний стадіон») у Черкасах відбувся відкритий Кубок Черкас із хокею з шайбою. У турнірі грали учасники змагань серед аматорських хокейних команд: ХК «Черкаси», ХК «Шторм» (Кременчук), «Білі Ведмеді» (Київ) та ХК «Кременчук». Останній і здобув перемогу. Про це інформує сайт «Черкаський спорт».

Змагання за Кубок складалися з 4 матчів: двох півфіналів, матчу за ІІІ місце та фіналу. Півфінальний матч №1: ХК «Черкаси» – ХК «Шторм» (Кременчук) – 4:2. Півфінальний матч №2: ХК «Кременчук» – «Білі Ведмеді» (Київ) – 6:2. Матч за ІІІ місце: ХК «Шторм» (Кременчук) – «Білі Ведмеді» (Київ) – 6:2. Фінальна гра: ХК «Черкаси» – ХК «Кременчук» – 3:5.

Фінальний поєдинок між Черкасами і Кременчуком відбувся на переповненій льодовій ковзанці. Численні глядачі із захватом спостерігали за чоловічою боротьбою на хокейному майданчику. Перший тайм пройшов за переваги гостей. Втім, черкащанам у другому періоді вдалося вирівняти хід поєдинку – забитими шайбами відзначилися Олександр Гусейнов та Ігор Феоктістов, а голкіпер ХК «Черкаси» Святослав Дорошенко творив дива у «рамці», раз по раз рятуючи свою команду.

На початку третьої частини гри Андрій Клюшнєв виводить господарів турніру вперед – 3:2! Лише наприкінці матчу іменитому та майстровитому супернику, за якого грав легенда українського хокею Дмитро Христич, вдалося наздогнати свого опонента. Після фінального свистка вболівальники овацією проводжали із майданчика хокеїстів ХК «Черкаси», які дали справжній бій гостям із Кременчука.

Також варто відзначити виступ на відкритому Кубку Черкас за київських «Білих ведмедів» президента Асоціації футзалу України Сергія Владико та канадійця Крістофера Джеффета.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x