Учні Яснозірського шкільного лісництва висадили 5 тисяч сіянців сосни

Учні Яснозірського шкільного лісництва висадили 5 тисяч сіянців сосни

Вже не один рік поспіль учні Яснозірського шкільного лісництва є найпершими помічниками корсунь-шевченківських лісівників у всіх їх лісівничих справах. І цього разу школярі долучилися до всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках». Діти спільно з лісівниками та місцевими жителями провели заліснення лісової ділянки на території Яснозірського лісництва Корсунь-Шевченківського лісгоспу на загальній площі 1,2 га, висадивши 5 тис. сіянців сосни звичайної. За інформацією обласного управління лісового та мисливського господарства

– Учні Яснозірської загальноосвітньої школи I-III ступенів – це не просто наші незмінні помічники, вони по-справжньому є юними любителями природи. Саджати ліс для них – це щорічна добра традиція, на яку чекають з нетерпінням, адже саме під час такої акції вони закріплюють свої теоретичні знання та набувають практичного досвіду у лісівничій справі. Вони з радістю роблять свій маленький вклад у примноженні лісів Черкащини і тепер разом із ними підростатиме і молодий красивий ліс, – зазначає лісничий Яснозірського лісництва Леонід Буруль.

Наостанок, за гарною доброю традицією на школярів чекав запашний лісовий чай та смаколики від корсунь-шевченківський лісівників.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x