Неподалік Жашкова сталася масштабна ДТП: двоє в реанімації

Неподалік Жашкова сталася масштабна ДТП: двоє в реанімації

О 7:54 в диспетчерську Жашківської підстанції швидкої медичної допомоги надійшов виклик про ДТП. Про це повідомляють у пресслужбі КУ «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР».

На 140-му кілометрі траси Київ-Одеса, неподалік Жашкова, сталася масштабна ДТП. Зіткнулись два автомобілі – «Мерседес Віто» та евакуатор. Дві бригади екстреної медичної допомоги Жашківської підстанції терміново виїхали на місце події. На допомогу їм прибула Володарська швидка допомога Київської області.

В аварії постраждало 8 осіб, зокрема і водій евакуатора. На щастя, трагедії вдалось уникнути завдяки оперативності та професіоналізму медиків. Фахівці негайно надали допомогу потерпілим на місці. Усіх постраждалих доправили до Жашківської районної лікарні. Зокрема, жінку 28-ми років із травмою шийного відділу хребта та чоловіка 39-ти років із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та різаними ранами грудної клітки – зараз вони в реанімації. Хлопчика 6-ти років доставили в хірургічне відділення під нагляд.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x