Геннадій Бобов подарує населеним пунктам округу 15 дитячих майданчиків

Геннадій Бобов подарує населеним пунктам округу 15 дитячих майданчиків

Довгострокова програма зі встановлення дитячих та спортивних майданчиків Геннадія Бобова діє вже доволі давно. Завдяки їй облаштовано 9 об’єктів у різних населених пунктах округу – три в Корсуні-Шевченківському та по одному – в Деренковці, Вільшані, Вербівці, Шполі, Матусові, Здобутку.

До кінця літа міста та села отримають іще 15 дитячих майданчиків. Їх встановлять у всіх районах округу. У Корсунь-Шевченківському районі майданчики отримають Стеблів, Селище, Драбівка; в Городищенському – Городище (ДНЗ «Веселка»), Орловець, В’язівок; у Шполянському – Васильків, Топильна, Лозоватка; в Катеринопільському – Катеринопіль (стадіон «Колос») та Єрки; у Канівському – Мартинівка; в Тальнівському – Майданецьке; в Лисянському – Почапинці та Шестеринці.

Цей список може розширитися. Кабінет міністрів має виділити кошти за державними субвенціями. Торік Геннадій Бобов закладав у ці програми фінансування будівництва трьох дитячих майданчиків у селах округу. На часі – остаточне рішення Уряду з цього приводу.

«Як і обіцяв, я приділяю багато уваги благоустрою населених пунктів. Якісне та безпечне дозвілля дітей – це вкрай важлива передумова для розвитку міста чи села. Сподіваюся, що дитячі майданчики сподобаються малечі», – говорить народний депутат Геннадій Бобов.

Сергій Лісовський

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x