Де відсвяткувати День Конституції в Черкасах (анонс подій)

Де відсвяткувати День Конституції в Черкасах (анонс подій)

З нагоди Дня Конституції України у Черкасах відбудеться чимало цікавих заходів. Охочі зможуть взяти участь у майстер-класах, конкурсах, екскурсіях, а також побувати на фестивалях та насолодитися концертною програмою. «Нова Доба» підготувала добірку подій, які можуть вас зацікавити.

Запрошуємо на родинний патріотичний захід з нагоди Дня Конституції «Моя Україна». У Черкаському обласному художньому музеї зможете взяти участь в інтерактивній екскурсії з розважально-пізнавальними завданнями, а також дізнатися більше про народне мистецтво, традиції та історію країни.
Телефон для довідок: 33-46-81, 33-47-34.
Час: 14:00.
Вартість: 20 грн.
Місце: вул. Хрещатик, 259.

Пропонуємо взяти участь у майстер-класах з виготовлення елементів державної символіки; археологічній інтерактивній програмі, а також насолодитися концертом «Ритми танцю під духовий оркестр».
Час: 15:00.
Місце: сквер за Черкаською ОДА.

Любителів «важкої» музики запрошуємо на фестиваль «Рок булава-2019». У заході візьмуть участь більш, ніж 70 гуртів із різних куточків України та гості з близького зарубіжжя.
Час: 12:00.
Місце: вул. Дахнівська, 36, фортеця «Дахнівська Січ».

Пропонуємо цими вихідними відвідати святкову виставку авторських робіт майстрів рукоділля Черкаського краю. Зможете знайти оригінальні вироби, подарунки та сувеніри, тематичні прикраси, традиційні українські обереги, картини та декор ручної роботи. Окрім цього зможете взяти участь у майстер-класах.
Час: 10:00
Місце: DEPO\’t center, 2 поверх.

Запрошуємо черкасців взяти участь у розважальній програмі. Вас очікують конкурси з гігантськими пазлами та головоломками. Охочі зможуть взяти участь у майстер-класах та вікторинах.
Час: 15:00.
Вартість: безкоштовно.
Місце: ТРЦ «Любава», бульв. Шевченка, 208/1.

«Уквітчана» – фотопроект майстринь Анни Криворотової та Катерини Друзь, який варто переглянути! Коли заглиблюєтеся в традиції родини та історію країни, тоді більше захоплюєтеся обрядами. Цієї інформацією світлярки вирішили поділитися з усім світом. Увагу авторок привернула тема вінків, яка стала лейтмотивом фотопроекту. На виставці представлені світлини дівчат, яких уквітчали рукотворними репліками вінків періоду 19-20 ст.
Час: 10:00–18:00.
Місце: вул. Хрещатик, 251, Галерея народного мистецтва України.

Запрошуємо на виставку художніх робіт Костянтина та Світлани Шаповалових «Кримська сюїта». Зможете насолодитися палітрою кольорів.
Час: 10:00–17:00.
Місце: Художній музей, вул. Хрещатик, 259.

Не проґавте можливість відпочити та виконати різні фізичні вправи. Пропонуємо завітати на заняття з йоги в потоці. Практика мине в спокійному, рівному темпі. Асани синхронізовані з диханням і плавно перетікають одна в іншу з концентрацією уваги. Ви зможете позбутися нервового напруження, стресу, будете краще керувати своїми емоціями. Практика подарує спокій і внутрішню рівновагу.
Попередній запис: (067) 524-29-89 (viber), (063) 463-73-72.
Час: 19:45.
Місце: Центр розвитку особистості «Еволюція», вул. Небесної сотні, 105, оф. 419.

Пропонуємо черкасцям переглянути романтичний трилер італійського режисера Джузеппе Торнаторе «Найкраща пропозиція». Стрічка про відомого артиста та колекціонера, який отримав пропозицію придбати один з його експонатів від загадкової пані. Згодом його почне цікавити не стільки угода, як незнайомка.
Час: 19:00–21:00.
Вартість: безкоштовно.
Місце: вул. Остафія Дашкевича, 19, Cinema Hall, ТРЦ «Хрещатик Сіті», -3 поверх.

Візьміть участь у майстер-класі «Основи малюнку та живопису». Якщо ви мріяли навчитися малювати, але не наважувалися, то зараз найвдаліший час. Бо живопис – вид образотворчого мистецтва, який розширює межі творчого світу.
Довідка за тел.: (067) 524-29-89, (063) 463-73-72.
Час: 15:30.
Вартість: 100 грн.
Місце: Центр розвитку особистості «Еволюція», вул. Небесної сотні, 105, оф. 419.

У кінотеатрах черкасці зможуть переглянути:

«Божевільна парочка» – одна з найвпливовіших бізнесвумен планети – Шарлотта Філд. Вона дуже цілеспрямована, розумна, завжди досягає поставлених цілей. Фред Фларскі – талановитий, але ексцентричний і схильний до саморуйнування журналіст. Вони не мають нічого спільного. Єдине, що їх пов’язує, це те, що вона його перша любов. Коли через багато років вони зустрілися знов, Шарлота наймає Фреда спічрайтером для передвиборчої кампанії…

«Подорож хорошого пса» – зворушлива історія за мотивами світового бестселера «Життя та мета собаки» отримає продовження. Доля подарує відважному собаці Бейлі нову мету – стати справжнім другом та захисником для онучки свого хазяїна Ітана. Захоплива пригода про любов та дружбу, відданість та надію в неймовірній історії на всі часи.

«Секрети домашніх тварин 2» – чи знаєте, що ваші вихованці роблять, коли йдете з дому до школи, або на роботу? У них дуже цікаве існування. Пес Макс уже встиг багато чого пережити, хоча половину життя він провів у квартирі. Попередня пригода, коли він намагався дістатися до рідного дому, дуже допомогла собаці – тепер йому немає чого боятися. Хіба що похід до лікаря не викликає ніяких приємних емоцій. Та й інші звірі, які потрапили на прийом, не додають оптимізму. Макс багато переживав, але таке буде вперше.

«Анабель 3» – щоб стримати Анабель від поширення хаосу, демонологи Ед і Лоррейн Воррени ховають одержиму ляльку. Тепер вона лежить під освяченим склом у замкненій кімнаті артефактів у будинку Ворренів. Однак безпросвітна ніч жаху чекає на мешканців будинку, коли Анабель пробуджує злих духів кімнати. Їхньою новою мішенню стає десятирічна дочка Ворренів Джуді і її друзі…

«Люди в чорному: Інтернешнл» – надсекретне агентство, яке контролює прибульців-нелегалів на Землі, знову матиме багато роботи! Агенти в чорному нового покоління стануть на захист людства від непроханих інопланетних гостей.

«Люди Ікс: Темний Фенікс» – людям Ікс доведеться стикнутися з найжахливішим та найпотужнішим ворогом. Під час виконання рятувальної місії у космосі Джин Ґрей ледь не загинула від удару вселенської сили. Після повернення додому виявляється, що та сила зробила дівчину не лише всемогутньою, але й украй неврівноваженою. Борючись із власною внутрішньою сутністю, Джин дає волю суперможливостям. Втративши контроль над собою, завдавши болю тим, кого найбільше кохає, вона починає руйнувати матерію, яка тримає Людей Ікс разом.

«Вчора» – уявіть світ, де всі забули про «The Beatles»… Молодий талановитий музикант розуміє, що не можна втрачати такий шанс і видає хіти легендарного гурту за власні. Концерти, шоу, записи, слава і визнання! І це не сон, а нова комедія від режисера Денні Бойла.

«МА» – психологічний трилер відкриває темну сторону звичайної людини. Група підлітків планує вечірку. І коли незнайомка пропонує їм свій будинок для святкування – одразу погоджуються. Вони не підозрюють, яка страшна таємниця з минулого ховається за цією пропозицією.

«Історія іграшок 4» – з переїздом у новий дім життя ковбоя Вуді й космічного рейнджера Базза перевертається з ніг на голову. Залишивши турботи, герої змушені об’єднатися, щоб вирушити в захопливу і небезпечну мандрівку, рівної якій ще не було в світі Іграшок!

Дар’я Роженкова

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x