Перед виборами рятувальників переведуть на посилений режим

Перед виборами рятувальників переведуть на посилений режим

2 липня під головуванням першого заступника Міністра внутрішніх справ Сергія Ярового відбулася робоча нарада щодо підготовки до позачергових виборів до Верховної Ради України. Сергій Яровий зазначив, що дана парламентська передвиборча кампанія відрізняється від президентської своєю політичною напруженістю та завантаженістю на особовий склад системи МВС. Про це інофрмує пресслужба ДСНС України в Черкаській області.

“Відрізняються системи проведення передвиборчих кампаній. Якщо до виборів Президента України було 44 кандидати, то на позачергові вибори до Верховної Ради зареєстровано 5 837 кандидатів у народні депутати України. Ми враховуємо ці виклики та проводимо потужну роботу щодо реагування на всі порушення законодавства та безпечного проведення демократичних позачергових парламентських виборів”, – сказав Сергій Яровий.

У свою чергу, Голова ДСНС Микола Чечоткін зауважив, що до 13 липня буде завершено підготовку органів управління сил і засобів Служби до забезпечення публічної безпеки та реагування на надзвичайні ситуації під час виборів.

“З 15 липня всі підрозділи ДСНС будуть переведені на посилений варіант несення служби. З урахуванням можливих загроз, передбачені чергування пожежних постів на кожній виборчій дільниці – понад 28 тисяч чоловік в пунктах постійної дислокації, 350 піротехнічних розрахунків і 130 одиниць техніки, підрозділи радіаційного та хімічного захисту та авіація. Службою здійснюється контроль за станом пожежної техногенної безпеки на об’єктах проведення позачергових виборів до Верховної Ради, а саме 6 500 таких об’єктів. Проведено 22 670 інструктажів щодо дотримання персоналом умов пожежної безпеки. Робота продовжується”, – сказав Микола Чечоткін.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x