В ЧДТУ пройшов фестиваль студентської молоді

В ЧДТУ пройшов фестиваль студентської молоді

15 травня 2014 року в Черкаському державному технологічному університеті відбувся I Фестиваль студентської творчої молоді Черкаського державного технологічного університету «Європа-фест», який присвячений Дню Європи. Фестиваль проходив під гаслом «Шукаючи Європу ми знайшли Україну». Про це «Нова Доба» дізналася на офіційному сайті університету.

Готуючись до Фестивалю кожен факультет вибрав ту країну Євросоюзу, яка була їм до вподоби і в цікавій креативно-творчій манері подав присутнім глядачам ті її особливості, які вирізняють її серед інших держав.

Лінгвістичний факультет презентував Німеччину. Гламурну Францію представляв будівельний факультет. Італію – факультет комп’ютеризованих технологій машинобудування і дизайну. Міфічну Грецію преставляв факультет інформаційних технологій та систем. Великобританію – фінансово-економічний факультет, а пристрасну Іспанію – факультет електроних технологій. А нашу державу – Україну – відкриту і гостинну країну – патріотично представив факультет економіки та управління.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x