На Кам’янщині рятувальники контролюють зернозбиральну кампанію

На Кам’янщині рятувальники контролюють зернозбиральну кампанію

В Кам’янському районі триває зернозбиральна кампанія. З огляду на це, рятувальники Кам’янщини проводять профілактичні відпрацювання та рейдові перевірки місць збирання, переробки та зберігання зернових. Про це інформує пресслужба ДСНС Черкаської області.

15 липня інспектори Кам`янського районного сектору Управління ДСНС у Черкаській області, з метою недопущення втрат зернових через пожежі та інші надзвичайні події в місцях збирання нового врожаю, провели черговий профілактичний рейд.

Під час рейду співробітники ДСНС переконалися, що більшість керівників сільськогосподарських та хлібоприймальних підприємств заздалегідь вжили відповідних заходів, аби не допустити пожеж під час збиральної компанії. Зокрема, хлібні поля обкошені та оборані, чергують протипожежні ланки на пожежній та пристосованій для гасіння пожеж техніці. Слід також відмітити, що зернозбиральна техніка забезпечена вогнегасниками, заземлюючими ланцюгами та необхідним інвентарем відповідно до вимог пожежної безпеки.

Під час профілактичного відпрацювання, рятувальники перевірили протипожежний стан хлібоприймальних підприємств, боєздатність добровільних протипожежних формувань та вручили хліборобам пам\’ятки з питань пожежної безпеки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x