У Черкасах стартував чемпіонат міста з футболу

У Черкасах стартував чемпіонат міста з футболу

Після двох турів лідерство утримує «ЛНЗ-Лебедин». Загалом у традиційному чемпіонаті Черкас бере участь 8 команд. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Вчора у Черкасах пройшов останній матч другого туру, в якому зустрічалися «Фламінго» та «Рух». Досвідчений та віковий колектив «Фламінго» у першому турі здобув впевнену перемогу над «Дахнівкою», тому на цей матч також налаштовувався серйозно. Натомість у футболістів «Руху» також була мотивація, адже в першому турі команда зазнала нищівної поразки.

Слід зазначити, що матч між командами був досить рівним. На стадіоні на Можайського було багато силової боротьби та не використаних моментів. У першому таймі футболісти «Руху» грали першим номером, команда проводила численні атаки, «Фламінго» у цей час оборонялося. І до ударів ситуація доходила, проте неодноразово свою команду рятував Костянтин Григоренко. Таким чином, у «Фламінго» моментів практично не було, команда діяла переважно на відбій.

Старт другого тайму повторив сценарій першої половини гри: знову атаки «Руху», та захист від «Фламінго». Проте з плином часу, наддосвідчені футболісти «Фламінго» перехопили ініціативу. З 55-ої хвилини команда провела чимало гострих та подекуди швидких (!) атак! Проте у завершальній стадії команді бракувало розторопності та зібраності. Втім далі й далі «Фламінго» все нарощувало тиск на ворота.

Загалом другий тайм склав враження, що старша команда «Фламінго» значно свіжіша у фізичному плані за своїх суперників. Футболісти у білій формі загострювали гру через правий фланг та дальні подачі у штрафний майданчик, де з усіма суперниками мали розбиратися такі «стовпи» як Громенко та Борисенко. Втім команда своїх моментів не використала, як слід пробити бодай в одній із атак «Фламінго» не могло. Натомість у захисті почали виникати діри шириною у 3-5 метрів, чим і скористалися гравці «Руху». Прудконогий Юрій Колядко отримав м’яч перед штрафною, на швидкості протягнув сферу у карний майданчик та легко пробив у дальній від воротаря кут – 1 : 0. Ось так «Рух» виграв матч. Далі жодна з команд не спромоглася на момент. Прикра поразка для «Фламінго».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x