Кам’янчанин вкрав колеса в односельця

Кам’янчанин вкрав колеса в односельця

Молодик обікрав гараж сусіда та виміняв крадене на могорич. Міліціонер за декілька днів встановив особу зловмисника й повернув крадені речі власнику. На цей час затриманому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Кам’янського райвідділу міліції з заявою про крадіжку звернувся 52-річний житель одного із сіл району. Чоловік розповів, що вночі невідома особа пошкодила замок вхідних дверей гаража звідки викрала чотири колеса від автомобіля. Ще ввечері господар маєтку особисто перевірив наявність речей і зачинив гараж. В той час все залишалося на своїх місцях, в тому числі й змінні колеса до легковика.
Місцевий шериф зайнявся розшуком викрадених речей. Старший дільничний інспектор лейтенант міліції Анатолій Валентинович Хідченко опитував місцевих жителів та перевіряв осіб раніше судимих, які перебувають на обліку в міліції. Добре орієнтуючись на обслуговуваній дільниці інспектор міліції вже наступного дня довідався, що один із жителів села придбав чотири колеса до легкового автомобіля.
При спілкуванні з міліціонером новий власник коліс розповів, що вказані деталі йому приніс знайомий, 20-річний місцевий житель. Хлопчина розповідав, що автомобільні запчастини він знайшов і пропонував забрати їх за символічний могорич, пляшку горілки й закуску. Чоловік погодився і придбав запасні колеса до свого авта.

Знаючи добре особу підозрюваного, який раніше неодноразово потрапляв у поле зору міліції, дільничний інспектор відразу вирушив за його адресою проживання, де останнього і було затримано. Зловмисник розповів, проходячи вулицею побачив, що в гаражі сусіда лежать запасні колеса до автомобіля та вирішив їх викрасти та обміняти на алкоголь. Вночі крадій пошкодив замок вхідних дверей і проник в гараж сусіда. Викрадені колеса відразу обміняв знайомому на могорич.

На цей час викрадені речі вилучено і повернуто власнику. Слідчим відділом Кам’янського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику вже оголошено про підозру та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x