Черкаські спортсмени успішно здобувають нагороди на змаганнях європейського рівня

Черкаські спортсмени успішно здобувають нагороди на змаганнях європейського рівня

Про свої досягнення, нагороди та перемоги на міжнародних змаганнях розповіли черкаські спортсмени в пресцентрі \”Нової Доби\”. Цьогорічний серпень виявився вдалим для спортсменів зі спортивного орієнтування, морського багатоборства та судномодельного спорту.

Успішними виступами вражають спортсмени КДЮСШ ЧМР, а саме з морського багатоборства та спортивного орієнтування. Божко Даниїл, Лєвцов Ростислав, Бородій Владислав, Заїка Владислав, Парначов Даниїл, Білик Тимофій вибороли срібло чемпіонату Європи з морських багатоборств, який відбувся з 06 по 11 серпня 2019 року у м.Нарва (Естонія). Підготувала спортсменів тренер Ступак Ірина Сергіївна.

Андрій Липа та Вадим Петрович здобули “срібло” чемпіонату Світу зі спортивного орієнтування, (рогейн, 24 години), який відбувся з 27 по 28 липня 2019 року в м. Ла-Моліна, Іспанія.

Серед 13-ти держав, черкащани ввійшли до 6-ки кращих на чемпіонаті Європи з судномодельного спорту, який відбувся у м. Вонгровець, Польща. Наразі спортсмени готуються до фіналу Кубку України, який відбудеться з 24 по 25 серпня в м. Дніпро.

Про підготовку до змагань “Invictus Games 2020” (Ігри Нескорених) розповів Артем Лукашук, капітан футбольної команди ветеранів АТО “Черкаські козаки”. Вже 14 вересня Артем виступатиме на Національних Іграх Нескорених в Києві.

Привітали спортсменів зі здобутками та побажали успіху та високих спортивних досягнень: начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський та заступник начальника управління, Майстер спорту України Тетяна Уфімцева.

“Приємно усвідомлювати, що український жовто-блакитний прапор розгортається на змаганнях європейського рівня та звучить гімн України. Відстоювали спортивну честь як Черкащини, так і держави в цілому кращі з кращих. У свою чергу управління і надалі надаватиме методичну та практичну допомогу перспективним спортсменам області та усіляко підтримуватиме їх”, – зазначив начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x