У Корсуні почалися змагання з автослалому

У Корсуні почалися змагання з автослалому

У Корсунь-Шевченківському стартувала серія Національних змагань з автомобільного слалому \”Мирна країна – єдина Україна\”. Захід відбувся з нагоди 60-ї річниці з дня заснування Черкаської області. Ініціатором перегонів є автомобільний клуб \”Черкаси\” за підтримки Автомобільної федерації України. Про це „Нова Доба” дзналася на сайті „Черкаський спорт”.

Цього року відкривати й приймати у себе перший етап змагань мало честь місто Корсунь-Шевченківський. Одним із почесних глядачів слалому став голова Корсунь-Шевченківської районної державної адміністрації Володимир Зуєнко, котрий, звертаючись до учасників та глядачів, наголосив:

– Назву організатори обрали не випадково, адже в цих змаганнях, незалежно від того, звідки приїздять учасники, головне правило – не конфліктувати. У всіх учасників різні автомобілі, різний рівень підготовки та майстерності, але всі вони об’єднанні любов’ю до автомобільного спорту. Так само і в нашій країні мають бути мир та злагода. Весь український народ повинен сьогодні згуртуватись в одну велику родину, яка готова боронити свій рідний дім.

Кожен учасник робив по три заїзди, а переможці визначалися за двома кращими результатами. Слалом – це перегони на час, протягом яких водію доводиться маневрувати між конусами-перешкодами. Перегони передбачають різкі повороти та навіть розвороти на 180 градусів. До уваги береться те, наскільки швидко та вправно (не збивши жодного конуса) авто проїде трасу. До участі в заході організатори запросили всіх охочих. Серед учасників за кермом можна було побачити дівчат, які змагалися в окремому жіночому заліку.

Після напруженої боротьби судді оголосили результати. Так, серед передньоприводних автомобілів перемогу здобув житель Києва Шиков Максим (Honda CRX), серед задньоприводних авто кращий результат показав місцевий житель Мороз Ярослав (ЗАЗ 968). А от серед представниць прекрасної частини людства перемогу святкувала черкащанка Гриценко Яна (ВАЗ 2108).

Всі глядачі отримали велике задоволення від видовищного спорту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x