В Черкасах завершився «Кубок Азоту»

В Черкасах завершився «Кубок Азоту»

Змагання проходили протягом кількох місяців у трьох вікових групах. Перемогу у матчі здобув «Азот». («Азот» – «Одна Родина» 5 : 3 (2:1). Про це \”Нова Доба\” дізналася на сайті \”Черкаський спорт\”.

Розпочинався фінальний день турніру з головних матчів аматорської ліги. На майданчику біля «Спортлайфа» розігрували призові місця. У матчі за бронзу зійшлися «Удар» та «Епіцентр». Статус матчу вселяв надію у цікаве протистояння, але його не вийшло. Футболісти «Епіцентру» провели потужнійший матч та легко здолали суперника – 6

А ось фінальний матч подарував глядачам чимало позитивних емоцій. «Одна Родина» та «Азот» провели якісний міні-футбольний поєдинок. Відразу стало зрозуміло, що між собою зустрічаються гідні один одного суперники. «Одна Родина» швидко заявила про себе у цьому матчі. Вже в одній із перших атак команда відкрила рахунок: Антон Вакуленко пробив здалеку – влучно – 1 : 0. Проте далі «азотівці» відвоювали центр поля й ще до перерви, зусиллями Юрія Лісняка зрівняли рахунок, а потім вийшли вперед – 2 : 1.

Проте «Одна Родина» до кінця сперечалася з суперником. На старті другого періоду команда відігралася. Але знову Юрій Лісняк і компанія продемонстрували свій високий клас. Через кілька хвилин Лісняк оформить хет-трик та дасть гольову передачу на Сухостата – 4 : 2. Однак до кінця зустрічі «Родина» дихала в потилицю суперникові. За дві хвилини до кінця матчу Антон Вакуленко накрутив суперника та відквитав один гол, але підсумок зустрічі підбив Замятін. 5 : 3, «Азот» перемагає у золотому матчі та виграє турнір!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x