У Черкасах фінішував баскетбольний турнір «1 на 1».

У Черкасах фінішував  баскетбольний турнір «1 на 1».

Участь у змаганнях узяли хлопці 1998-2000 рр. народження. Переважна більшість юнаків – вихованці школи «Черкаських Мавп», повідомляє \”Черкаський спорт\”.
Сам турнір тривав у трьох ігрових залах обласного центру протягом місяця і складався з двох етапів. У першому хлопці зіграли кожен з кожним, а в другому – 32 кращих розпочали запеклу боротьбу у плей-оф.

До півфіналу дійшли переважно гравці «Черкаських Мавп-99». А це: Антон Мельник та Ярослав Войтович, які посіли, відповідно, перше та друге місця регулярного чемпіонату, а також Нікіта Симоненко та наймолодший гравець фінальної четвірки Денис Бачурін (2000-го р.н.).

В результаті, у півфіналі Мельник переграв Бачуріна (7:4, 7:5), а Войтович був сильнішим за Симоненка (7:5, 7:3). Матчі за нагороди відбулися у ПС «Фотоприлад» і також завершилися сухими перемогами фаворитів.
Цього разу хлопці відіграли по три матчі. Бронзу турніру оформив Бачурін, котрому вдалося переграти Симоненка (7:4,7:2, 7:4). А у фіналі Ярослав Войтович, якого нещодавно назвали кращим форвардом чемпіонату України серед чотирнадцятирічних, здолав опір Антона Мельника (7:4, 7:4, 7:2).

Всі переможці індивідуального виду програми отримали свої подарунки. Зокрема, тріумфатор турніру «1 на 1» здобув кубок та медаль, а Олексій Поплавський, котрий виграв кидковий конкурс, отримав ігрову майку «Арізони», презентовану Івлєвим. Інші ж призери отримали сюрпризи з клубного магазину «Черкаських Мавп».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x