Уманським пенсіонерам привезли додому освячені паски

Уманським пенсіонерам привезли додому освячені паски

В Умані перед Великоднем працівники управління праці і депутати міської ради розвезли освячені паски уманчанам з числа пільгових категорій. Все розпочалося з ідеї міського голови Олександра Цебрія доставити людям літнього віку додому паски, щоб вони не йшли до церкви і не наражалися на небезпеку. Повідомляють на сайті «УманьNEWS.City».

«Для всіх було доброю традицією на Великдень іти до церкви і святити великодній кошик, але в цьому році я закликаю усіх вас – залиштесь на великодні свята дома. Давайте зробимо все для того, щоб не дати нашим лікарям зайвої роботи. Збережіть здоров’я своє і своїх рідних, – заявив місткий голова Умані.

Пропозицію підтримали колектив ТОВ «Уманьхліб» та частина депутатів міської ради, які на власних авто розвозили працівників управління праці і соціального захисту населення у різні мікрорайони Умані.

– Колектив «Уманьхліб» в числі перших відгукнувся на ініціативу міського голови Олександра Цебрія, щоб допомогти людям у боротьбі з коронавірусом. Ми з великим задоволенням і піднесенням виготовляємо нашу продукцію, – керівник ТОВ «Уманьхліб» Анатолій Кисіль.

– По-перше, це допомога людям, а по-друге, зменшить кількість людей, які хочуть отримати паску, вони не будуть виходити на вулицю. Тим паче освячену паску, – сказав депутат міської ради Володимир Панчук.

– Я виділила свій час, щоб допомогти людям і розвезти освячені паски. Дуже підтримую цю акцію, що людям із зони ризику потрібно залишитися дома, – Ірина Зікеєва, депутат міської ради.

– Скрутні часи прийшли. Зараз всі стараються, хто у який спосіб може, допомагати боротися. Хочу подякувати медичним працівникам, надзвичайникам, поліції. А нам уманчанам передусім потрібно розуміти цю ситуацію, – Анатолій Яценко, депутат міської ради. – Сьогодні ми водії, допомагаємо у такій хорошій акції – розвести перед Великоднем пасоки людям, які не мають можливості її придбати.

За словами соціальних працівників, літні уманчани дуже задоволені, що мають можливість отримати освячені паски, особливо зараз, коли не можуть вийти до магазину. Загалом близько дев’яти тисяч освячених пасок отримали до Великодня бабусі і дідусі Умані.

Уманським пенсіонерам привезли додому освячені паски

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x