Працівники «Азоту» ходили голосувати під примусом?

Працівники «Азоту» ходили голосувати під примусом?

– На виборчих дільницях працювало понад 150 наших спостерігачів, в основному це представники від партії, а також 50 спостерігачів від кандидатів-мажоритарників, – розповів «Новій Добі» керівник черкаського «Удару» Віталій Іляшенко. – 20 наших кандидатів балотувалися до Черкаської міської ради по мажоритарних округах. Також від нещодавно від зареєстрованої газети «Черкаський удар» у нас працює 35 кореспондентів, які зараз на дільницях відслідковують правильність підрахунку голосів.

Ми сформували загалом 5 мобільних груп. Ці групи патрулювали абсолютно всю територію міста. На виборчій дільниці у 19-й школі ми зафіксували підроблені бюлетені для місцевих виборів і поінформували про це правоохоронні органи. Ті, в свою чергу, виявили ще додаткову партію підроблених бюлетенів у сейфі дільничної виборчої комісії. Вони були звідти вилучені.

Неодноразово наші мажоритарні кандидати фіксували скупчення великої маси людей – працівників «Азоту» –, які групами приходили на голосування. І трапився такий дивний інцидент: один із працівників «Азоту» підійшов до голови дільничної виборчої комісії і попросив у нього видати йому довідку про те, що він точно проголосував, бо інакше його з роботи виженуть.

Відео Галини Березенко

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x