На Чигиринщині місцеві жителі вирубували дуби і граби

На Чигиринщині місцеві жителі вирубували дуби і граби

В Чигиринському районі двоє місцевих жителів встигли вирубати та завантажити на причепи близько 8 складометрів деревини дуба та грабу. Речові докази вилучено. Відкрито кримінальне провадження за статтею 246 Кримінального кодексу України. Повідомляють в ГУНП в Черкаській області.

В Чигиринському районі працівники поліції виявили два трактори, які їхали неподалік від лісу, з причепами, в яких було завантажено колоди дерев. Під час спілкування з водіями транспортних засобів поліцейські встановили, що у них відсутні будь-які дозвільні документи.

При огляді причепів правоохоронці виявили 8 складометрів спиляних стовбурів дерев породи дуб та граб, а також бензопилу. Трактори з причепами, деревину та пилку вилучено. Збитки завдані зловмисниками встановлюються.

За вказаним фактом слідчими Чигиринського відділення поліції розслідується кримінальне провадження, відкрите за частиною 1 статті 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x