Черкаського рятувальника звинуватили в хабарництві

Черкаського рятувальника звинуватили в хабарництві

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно працівника Державної служби надзвичайних ситуацій за вимагання та одержання хабара. Повідомляє Прес-служба прокуратури Черкаської області.

За наслідками досудового розслідування прокуратура Черкаської області 02.06.2020 направила до Соснівського районного суду міста Черкаси обвинувальний акт стосовно працівника Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС України в Черкаській області за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

У ході досудового розслідування встановлено, що обвинувачений вимагав та одержав від директора одного із підприємств міста Черкаси грошові кошти у розмірі 10 тис. грн за непроведення на підприємстві перевірок з питань додержання вимог пожежної безпеки та непритягнення останнього до адміністративної відповідальності.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено територіальним управлінням Державного бюро розслідувань, розташованим у місті Києві, за процесуального керівництва прокуратури Черкаської області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x