Діти отримали подарунки від очільника області

Діти отримали подарунки від очільника області

Сповненим несподіванок та приємних подарунків для дітлахів із навчально-реабілітаційного центру, що на вулиці Кавказькій у Черкасах, виявився Міжнародний день захисту дітей. Напередодні до них із гостинцями завітав голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ОДА.

Натепер у цьому центрі навчається та оновлює здоров’я 61 дитина віком від 2-ох до 11-ти років. Тут для них працюють вихователі, логопеди, психолог, вчитель музики, інструктор із фізкультури, педіатр, медсестри з дієтичного харчування та з лікувальної фізкультури.

Для своїх гостей дітлахи підготували святковий концерт: доводили їм свою кмітливість та вправність. По завершенню очільник області привітав вихованців центру й подарував кожному з них пакунки з іграшками.

Одного з вихованців закладу – Ярослава – голова облдержадміністрації у день свого візиту вітав ще й з Днем народження. Йому виповнилося шість років.

Принагідно керівник області ознайомився з умовами, в яких доводиться жити, навчатися та поправляти здоров’я маленьким черкащанам із вадами мови, розумового розвитку, опори та руху.

За її словами, для цього в центрі є всі необхідні умови: тут басейн, велика спортивна зала, ігрові кімнати, методичний і логопедичний кабінети тощо.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x