Андрій Більда очолить депутатську групу команди Президента у Черкаській міськраді

Андрій Більда очолить депутатську групу команди Президента у Черкаській міськраді

У міській раді працюватиме депутатська група «Солідарність». До чотирьох депутатів, які пройшли до міської ради від цієї політичної сили (Олег Свинарчук, Юрій Сас, Петро Чернявський, Ольга Колісник), приєднався депутат-самовисуванець Андрій Більда. Про це «Нова Доба» дізналася з власних джерел.

– У новообраній міській раді ВО «Солідарність» працюватиме в окремій депутатській групі, не приєднуючись до жодної зі створених фракцій. Долучитись до нас ми запропонували іншим депутатам. Так, на наше запрошення відгукнувся Андрій Більда, який уже має успішний досвід роботи депутатом міської ради, а також – високий ступінь довіри виборців. Саме Андрія Більду одноголосно обрали лідером депутатської групи, – зазначає голова Черкаської міської організації політичної партії “ВО «Солідарність» Владислав Сопіт. – Про створення депутатської групи ми плануємо оголосити на найближчому пленарному засіданні сесії міської ради, яка має відбутися у п’ятницю, 27 червня.

– Я дякую членам ВО «Солідарність» за пропозицію долучитися до роботи в цій депутатській групі, – говорить депутат Черкаської міської ради Андрій Більда. – Разом із тим усвідомлюю всю відповідальність, покладену на мене, адже очолюватиму президентську фракцію у Черкаській міській раді і разом зі своїми колегами працюватиму над втіленням програми президента України Петра Порошенка «Жити по-новому» в нашому місті.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x