У Черкасах іде боротьба за місце у групі підтримки «Golden Ladies»

У Черкасах іде боротьба за місце у групі підтримки «Golden Ladies»

Кастинг до єдиної у Черкасах групи підтримки «Golden Ladies» триває. Напередодні дівчата провели підсумкові оглядини учасниць. На вакантні три місця у команді претендували близько сотні черкащанок. Та до фіналу пройшли лише кращі з кращих. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

«Golden Ladies» – єдина у Черкасах група підтримки. За вісім років діяльності дівчата з аматорів виросли до визнаних в Україні професіоналів із черлідингу. Цьогоріч вони вперше оголосили кастинг до основного складу команди.

Два місяці та близько сотні претенденток. Фінал спортивних оглядин проходив у декілька етапів у спортивному клубі «Bless». Спортивну залу переобладнали спеціально для танцювального кастингу. До приміщення пропускають не більше десяти учасниць за раз. Спочатку дівчата розучують танець. На це їм дається не більше 20 хвилин. Потому показують себе в ділі.
17-річна Вікторія про кастинг дізналася від мами. Дівчина 12 років займалася танцями. Та реалізувати себе мріяла саме у черлідингу.

Серед претенденток на вакантне місце – і 16-річна Наталія. Вона вже два роки займається черлідингом. Дівчина не уявляє своє життя без танців. Потрапити до основного складу «Golden Ladies» вона мріє ще змалку. Формулу успіху, зізнається, для себе визначила давно.

Випробувати свою танцювальну вдачу сюди прийшла ще одна Вікторія. Аби потрапити до «Golden Ladies» дівчина останні два місяці присвятила спорту. Працювала над гнучкістю та витривалістю.

«Дивилася відео дівчат, намагалася повторити їх танці. Пробувала, не все виходить але буду старатися, щоб виходило далі», – ділиться Вікторія, учасниця кастингу.

Головні вимоги до претенденток – приємна зовнішність, гнучкість і бажання танцювати. Та їм, каже тренер «Golden Ladies», відповідають далеко не всі.

«Фізична підготовка, в неї має бути хороша фізична форма. Це можуть бути дівчата, які займалися художньою або спортивною гімнастикою. Дівчина має бути не молодшою за 16 років. Бажано зріст – не менше 170 см. Навчимо, підкажемо як краще виглядати на майданчику, як краще себе подати, щоб це подобалося глядачам. Над фізичною формою потрібно буде ще попрацювати», – розповідає Ірина Євченко, капітан групи підтримки.
Декілька годин нестримних танців та спортивних па – і фіналісток обрано. Та їх усього декілька. Тому три місця в основному складі «Golden Ladies» досі лишається вакантним.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x