Чигиринські депутати прийняли зміни до бюджету

Чигиринські депутати прийняли зміни до бюджету

Учора, 18 липня 2014 року відбулося пленарне засідання 37 чергової сесії Чигиринської районної ради, яке провів її голова Петро Литвин. Про це «Новій Добі» поінформували в Чигиринській РДА.

В роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Олександр Діскант, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районних служб та голови територіальних громад району.

На сесії заслухано інформацію прокурора району про стан боротьби зі злочинністю та додержання законності на території району за шість місяців 2014 року, затверджено список присяжних Чигиринського районного суду, затверджено план роботи ради на ІІ півріччя, внесено зміни до районного бюджету на 2014 рік та до районної програми зайнятості населення Чигиринського району на період до 2017 року

Окрім того, в порядку контролю було заслухано хід виконання районних програм. Зокрема, підвищення енергоефективності на 2012-2015 роки, забезпечення виконання Національного плану дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2011-2016 роки та хід виконання програми «Шкільний автобус» на 2012-2016 роки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x