Працівники черкаського гарнізону взяли участь у конкурсі «Кращий начальник караулу»

Працівники черкаського гарнізону взяли участь у конкурсі «Кращий начальник караулу»

Днями на території ДПРЧ-1 проходив 1-й етап спортивного конкурсу «Кращий начальник караулу». Участь у конкурсі взяли працівники Черкаського гарнізону. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Представити інститут, показати свої вміння та навички мали змогу начальники караулу навчальної пожежно-рятувальної частини: старший лейтенант с.ц.з. Артем Пожарський, капітан с.ц.з. Віталій Куценко та майор с.ц.з. Євген Таран.

До програми конкурсних випробувань включалися теоретичні тестові завдання та виконання нормативів із спеціальної підготовки (одягання захисного одягу та спорядження, виконання вправ з рятувальною мотузкою та вправ з пожежною драбиною). Переможці визначалися сумою набраних балів з усіх видів конкурсних випробувань.

Кращий показник серед підрозділів області у вправах з пожежними драбинами показав старший лейтенант с.ц.з. Артем Пожарський.

Начальники караулів, які зайняли перші місця, матимуть змогу взяти участь у ІІ етапі конкурсу, який буде проходити у вересні на базі Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м. Вінниця).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x