Ткаченко вручив байкерам Державні прапори

Ткаченко вручив байкерам Державні прапори

Більше тисячі байкерів із України та зарубіжжя приїхали на Черкащину, аби вшанувати пам’ять їхнього славетного предка Богдана Хмельницького. Привітав їх на гостинній черкаській землі голова обласної адміністрації Юрій Ткаченко. Про це «Нова Доба» дізналася в ОДА.

Патріотам, головним учасникам Міжнародного мотофестивалю «Дорога на Січ», що проходить на Черкащині вже вдруге, Юрій Ткаченко подарував символи української державності – національні стяги. А громадський діяч, депутат міської ради Микола Мирза, який цього разу виступив у амплуа засновника фестивалю, отримав з рук губернатора козацьку булаву.

Натомість Микола Мирза, зазначив, що фестиваль заслуговує на звання щорічного й традиційного, адже знайшов велику кількість шанувальників серед власників залізних коней – торік захід старував з 500 осіб. Цього року учасників уже більше тисячі.

– У байкерів є дві шановані історичні постаті й обидві тісно пов’язані з Черкащиною – це Тарас Шевченко й Богдан Хмельницький. Шевченка ми вшановуємо на початку липня, а перші вихідні серпня вирішили присвятити гетьману Хмельницькому, – розповідає Микола Олександрович.
Після зустрічі на головній площі Черкас, байкери вирушили до Чигиринщини, – колишньої гетьманської столиці, аби вшанувати пам\’ять їхнього славетного предка Богдана Хмельницького.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x