Організатори матчу на підтримку війська планують зібрати 100 тис. грн.

Організатори матчу на підтримку війська планують зібрати 100 тис. грн.

Про проведення благодійного товариського матчу «Усі разом допоможемо армії!» між молодіжною збірною України з футболу (U-21) та командою майстрів «Черкаський Дніпро» оголосили нещодавно у прес-холі футбольного клубу. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби «Черкаського Дніпра»

Благодійний матч представляли перший заступник голови комітету національних збірних команд Федерації футболу України Володимир Лашкул, голова Федерації футболу Черкаської області Володимир Фощій і заступник Черкаського обласного військового комісара – підполковник Олег Захаренко.

Кошти від реалізації квитків на матч, надходження від його спонсорів і партнерів будуть спрямовані на забезпечення потреб української армії.

«Спостерігаючи за подіями на сході України та працюючи в реаліях сьогодення, осторонь не може залишитися жоден свідомий українець. Щоб допомога була максимально доцільною, ми звернулися із запитом до Військового комісаріату Черкаської області. Нам повідомили, що нашим бійцям найбільше необхідні бронежилети, кевларові шоломи, тепловізори, намети та генератори електроживлення», – відзначив Володимир Лашкул.

Вартість квитків на матч молодіжної збірної команди України та команди майстрів «Черкаський Дніпро» – 10 гривень. Загальна кількість місць на стадіоні – 10 000. Таким чином, заповнивши весь стадіон, ми зможемо зібрати суму 100 000 гривень. Погодьтеся, досить непоганий резервний фонд. А якщо до нашого проекту долучаться спонсори та партнери ФФУ і ФК «Черкаський Дніпро», то ця сума може бути значно більшою. Тільки разом ми справді можемо відчутно покращити становище наших захисників»,– вважає Володимир Лашкул.

Матч буде проведено 13 серпня у Черкасах на стадіоні «Центральний» о 19.00. Вартість квитків – 10 гривень. Продаж квитків розпочався учора в касах КП «Центральний стадіон» (м.Черкаси, вул. Смілянська, 78) та «Будинку торгівлі».

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x