У Монастирищі під час турніру з футболу збирали гроші для земляка

У Монастирищі під час турніру з футболу збирали гроші для земляка

Нещодавно на центральному стадіоні села Халаїдове відбулися традиційні спортивні змагання з футболу пам’яті Володимира Реви. Цього року серед команд учасниць на турнірі виступили: ФК «Темп» (ветерани) та ФК «Темп» (молодь) (Халаїдове), «Леськове» та «Княжа Криниця». Про це «Новій Добі» повідомили в Монастирищенській РДА.

Звертаючись до учасників щорічного спортивного дійства під час урочистого відкриття, сільський голова Халаїдове Іван Омельченко зазначив, що кубок із футболу, приурочений пам’яті Володимира Реви – одна із найкращих традицій села. «Володимир Григорович очолював місцеве колективне господарство в Халаїдовому понад 25 років. За часів його діяльності відбулися грандіозні зміни в розвитку інфраструктури села: збудовано школу, дитячий садок, стадіон тощо. Володимир Григорович ніколи не шкодував кошти на спорт і активно займався його розвитком. З 2006 року, за ініціативи халаїдівчан, в селі започатковано традицію проведення Кубка з футболу, приуроченого до дня народження (21 серпня) Володимира Реви.

За результатам гри, перше місце посіла ФК «Княжа Криниця», друге – команда «Темп» (молодь) з Халаїдового, третє – «Темп» (ветерани), відповідно, на четвертому місці команда з Леськово. Учасники були нагороджені грамотами, а переможці – Кубком імені Володимира Реви. Під час турніру проводився благодійний збір коштів для бійця із села Халаїдове Леоніда Семенюка, який знаходиться в зоні АТО.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x