Канівський злодій вкрав у перший день після звільнення

Канівський злодій вкрав у перший день після звільнення

До рук канівських правоохоронців потрапив молодик, який в перший день після звільнення з місць позбавлення волі взявся за звичну справу – крадіжку. Через кілька днів після першої крадіжки, він вчинив іншу. Загальна сума збитків, завдана зловмисником потерпілому, становить 1 800 гривень.

В Канівський міськвідділ міліції звернулися місцеві жителі з заявами про крадіжки. У кожному випадку в потерпілих викрадали гаманці з грошима. Працівники міліції, які прибували на місця подій, вилучали речові докази, опитували можливих свідків події. В одному із випадків, заявник пригадав підозрілого парубка, який хотів придбати в нього футболку, але, коли продавець її діставав, той різко передумав і пішов. Спочатку заявник не надав цьому значення, однак після візиту цього «покупця» гаманець зник. Чоловік пригадав його зовнішність і описав її міліціонерам.

Про це «Новій Добі» повідомили в СГЗ УМВС України в Черкаській області.

Правоохоронці встановили особу підозрюваного. Ним виявився 24-річний раніше судимий житель міста Канів. Здивувало правоохоронців те, що хлопець першу крадіжку вчинив в той же день, коли вийшов з місць позбавлення волі. Парубка було затримано за місцем проживання і доставлено до Канівського міськвідділу для дачі пояснень.

В розмові зі слідчим він пояснив, що на вчинення кримінального правопорушення «пішов», бо потрібні були кошти на власні потреби, зокрема і на придбання наркотичних засобів, які вживав.

Як розповів начальник Канівського міськвідділу Олександр Штейман, наразі відносно зловмисника відкрито кримінальні провадження за першою та другою частинами статті 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у виглядів позбавлення волі на строк до п’яти років. Працівники міліції проводять перевірку щодо причетності крадія до схожих кримінальних правопорушень на території Канева та Канівського району. Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x