Черкаські веслярі у десятці кращих у країні

Черкаські веслярі у десятці кращих у країні

Збірна Черкаської області з веслування стала восьмою на командному чемпіонаті України. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Збірна Черкаської області з веслування у черговий раз показала якісний результат на всеукраїнській першості. Змагання проходили у Полтаві. Протягом чотирьох днів, із 19 по 22 серпня, кращі спортсмени країни визначали кращого з веслування на байдарках і каное. За нагороди боролися 285 учасників із 23 областей України.

Черкаським підкорювачам водної стихії довелося конкурувати із найвправнішими веслярами країни. Утім, наші спортсмени у черговий раз довели свій високий рівень підготовки. Тріо Олександра Гараня, Олексія Нагуляка та Костянтина Гарасименка спромоглося обійти кращих веслярів країни та здобути почесну бронзу всеукраїнської командної першості. Спортсменів до змагань підготували тренери Іванова О., Шарова О., Хіміч А.

Також відзначилися вихованці Уманської ДЮСШ з веслування, а саме: Артем Душейко, Олександр Гарань в складі байдарки-четвірки з черкаськими спортсменами Олексієм Нагуляком, Миколою Пляшечко здобули бронзову нагороду на дистанції 200 метрів. Сергій Гуляйко, Олександр Будков здобули бронзову нагороду в заїзді каное-двійок на дистанції 500 метрів. А Сергій Гуляйко, Олександр Будков, Микола Чаплоуцький, Михайло Біленький здобули бронзову нагороду у заїзді каное -четвірок на дистанції 200метрі.

У підсумку, збірна Черкащини посіла почесну восьму сходинку командного чемпіонату України з веслування на байдарках і каное.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x