Катеринопільчани передали військових бронежилети

Катеринопільчани передали військових бронежилети

Жителям Катеринопільщини, яких мобілізували до Збройних Сил України, і які наразі проходять бойове навчання у військовому центрі м. Бердичів Житомирської області 30 серпня 2014 було передано бронежилети IV ступеню захисту, каски, саперні лопатки та інше військове спорядження. Все це придбано на благодійні кошти спеціального районного фонду та приватного підприємця Олега Бабченка, який разом із заступником начальника відділу з питань цивільного захисту, оборонної та мобілізаційної роботи райдержадміністрації Андрієм Чеберяком доставили військову амуніцію безпосередньо на місце проходження служби своїх земляків. Про це «Нову Добу» поінформували в ОДА.

Нині в цьому військовому центрі освоюють навики воєнної справи сім громадян із населених пунктів району. Привезені речі стануть для них не тільки реальною допомогою на бойових позиціях, а й допоможуть зберегти життя.
Голова райдержадміністрації Ольга Ніколенко, коментуючи це, наголосила, що нині основним завданням влади є допомога Українській Армії. До цієї благодійної справи на сьогодні долучилося багато небайдужих людей, які об`єдналися спільною метою – підтримати тих, хто захищає цілісність нашої держави. Тож кожен мобілізований з району не залишиться без підтримки й уваги.

Триває збір і доставка гуманітарної допомоги для воїнів, які несуть службу у Донецькій та Луганській областях. Безпосередньо у зону антитерористичної операції доставлено більше 50-ти тонн продуктів та товарів першої необхідності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x