Монастирищенський РЦЗ розповів переселенцям про вакантні місця

Монастирищенський РЦЗ розповів переселенцям про вакантні місця

Монастирищенським центром зайнятості традиційно здійснюються виїзні акції для переселенців зі Сходу України. Цього разу фахівці служби зайнятості відвідали транспортні вузли, куди постійно прибувають ці громадяни: залізничний вокзал у с. Сатанівка та Монастирищенську автостанцію в с. Нове Місто. На інформаційних куточках розмістили корисну інформацію про ринок праці, актуальні вакансії, можливість участі в громадських та тимчасових роботах, а також детальні роз’яснення щодо послуг, які надає служба зайнятості. Крім того, спеціалісти центру зайнятості надали індивідуальні консультації, особам, що їх потребували. Людей цікавили питання працевлаштування, вимог, які висувають роботодавці, умов праці тощо.

Довідково:
З питань працевлаштування вимушені переселенці, які зараз перебувають у Монастирищенському районі, можуть звертатися за тел. 2-35-89, а за юридичною допомогою – за тел. 2-12-68.
Отримати інформацію щодо послуг, які надає служба зайнятості вимушеним переселенцям, можна також, зателефонувавши на «гарячу лінію» обласного центру зайнятості: (0472) 36-98-04.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x