У Черкасах пройде Ярмарок спорту

У Черкасах пройде Ярмарок спорту

20 вересня 2014 р. у Черкасах до Дня міста, з нагоди Дня фізичної культури і спорту та в рамках Олімпійського тижня відбудеться «Ярмарок спорту».
Ярмарок спорту – масштабна акція, спрямована на популяризацію черкаського спорту, виховання здорової, патріотичної нації, яка відбудеться в Черкасах утретє. Захід організовує Черкаська міська рада спільно зі спортивними федераціями міста, спортивними клубами та дитячо-юнацькими спортивними школами. Свято проходитиме в парковій зоні «Долина троянд».

Як зазначають організатори, головною метою заходу є залучення до занять фізичною культурою та спорту якомога більшої кількості дітей та підлітків, шляхом популяризація видів спорту та здорового способу життя.
На заході буде представлено понад 30 видів спорту. Діти та батьки зможуть ознайомитись з діяльністю спортивних шкіл, федерацій та секцій на виставкових стендах, отримати корисну інформацію та поради від професіоналів. А відтак – зможуть обрати для себе той вид спорту, який сподобається найбільше. Про це ынформує \”Черкаський спорт\”.

Під час Ярмарку працюватиме 23 спортивні майданчики, на яких з 12:00 до 16:00 години відбуватимуться показові виступи, майстер-класи, навчання з залученням видатних спортсменів міста, переможців та призерів чемпіонатів світу, Європи та України. Окрім заходів на окремих майданчиках, де будуть представлені різні види спорту, відвідувачі побачать показові виступи спортсменів на подіумі.
З 11:15 до 11:55 від будинку Політпросвіти до Долини троянд рухатиметься урочиста хода. Згодом відбудеться представлення учасників спортивної ярмарки. О 12:00 – урочисте відкриття Ярмарки, на якому виступлять почесні гості та організатори свята.
З 17:00 до 17:30 відбудеться закриття Ярмарку, нагородження кращих спортсменів та тренерів, працівників галузі фізичної культури і спорту.
З 17:30 на глядачів очікує флеш-моб на патріотичну тематику від Максима Оробця, виступи танцювально-хореографічних колективів міста та виступи зірок української естради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x