Черкаські медики здобували знання з гінекології

Черкаські медики здобували знання з гінекології

17 вересня на базі Черкаського державного технологічного університету медичні працівники Черкащини та Кіровоградщини взяли участь у науково-практичному семінарі «Міжнародні та вітчизняні стандарти надання гінекологічної допомоги». Захід проходив у форматі телемосту за участю медиків м. Київ, Одеської, Миколаївської та Херсонської областей. Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті охорони здоров’я ЧОДА.

Захід розпочала привітальними словами заступник начальника Управління материнства, дитинства і санаторного забезпечення МОЗ України Валентина Коломейчук та продовжили виступи уповноважених осіб від кожного регіону.
Так, виступаючи, Валентина Миколаївна відзначила, що незважаючи на складний час для України, ми повинні продовжувати жити та працювати на благо всього населення.

Від Черкаської області зі вступним словом виступила заступник директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Наталія Лакуста.
– Від усієї спільноти медичних працівників Черкащини та Кіровоградщини щиро дякуємо організаторам заходу за надану можливість працювати та вчитися, – наголосила Наталія Михайлівна. – У кожного з них є бажання здобуваючи нові знання. Тому бажаю всім присутнім та колегам з інших регіонів України плідної співпраці задля покращення здоров’я українського населення.

У ході заходу всі учасники мали змогу прослухати лекції відомих професорів України та близького зарубіжжя з таких тем як: «Стандарти надання гінекологічної допомоги в Україні», «Змішані генітальні інфекції – альтернативні методі лікування», «Захворювання крові та вагітність» тощо.
Наприкінці семінару кожен присутній пройшов тестування з пройденого матеріалу та отримав відповідні сертифікати.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x