Діти Черкащини намалювали 600 картин до дня народження Кобзаря

Понад 600 робіт вихованців найрізноманітніших художніх шкіл Черкащини представлені нині на ХХІІ обласній виставці образотворчого мистецтва учнів шкіл естетичного виховання Черкаської області, присвяченій 200-річчю з дня народження Тараса Шевченка. Подивитися на творчий доробок талановитих дітей можна в Черкаському обласному художньому музеї протягом цього місяця. Про це «Нова Доба» дізналася від власного кореспондента.

– Виставки до дня народження Шевченка ми проводимо щороку, тому їх уже можна називати звітними, – говорить завідувач відділом науково-освітньої роботи Черкаського обласного художнього музею Анжела Алєксанова. – Всі роботи переглядає і оцінює спеціальна фахова комісія. Художник, що представив найкращу картину, стане лауреатом премії ім. Данила Нарбута.

Довідково: обласна виставка образотворчого мистецтва учнів шкіл естетичного виховання Черкаської області нині є одним з наймасовіших заходів для юних художників Черкащини. Тут діти мають можливість не лише презентувати свої твори публіці, а й отримують пояснення-аналіз від фахівців, зауваження відомих майстрів живопису, які стають важливим чинником навчального процесу і певною сходинкою в становленні творчої особистості.

Фоторепортаж тут

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x