Суперкубок Черкас із футболу здобуває «Енергія»

Суперкубок Черкас із футболу здобуває «Енергія»

Забивши гол на останніх хвилинах «Енергія» вириває перемогу й здобуває суперкубок! У цьому сезоні у самобутньої черкаської команди золотий дубль! Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Сьогодні у Черкасах закрили футбольний аматорський сезон. У матчі за Суперкубок міста Черкаси між собою зійшлися чемпіон, «Енергія», та володар кубку, «Цетус». Якісному матчу цілком посприяла й погода. За сонячного та відносно теплого дня команди провели цікавий матч.

У першому таймі ініціативою володіли футболісти «Цетусу», котрі мали кілька моментів для взяття воріт, але цього не сталося. Цікавішим став другий тайм. Чим менше лишалося до завершення матчу, команди починали діяти більш активно. Ініціатива першого тайму «Цетусу», у другій половині перейшла до «Енергії». Підопічні Ігоря Чуприни все більше знаходили слабких місць у захисті суперника. Як наслідок, часті дальні закиди на нападників призводили до небезпечних моментів. Цілком логічно, що першою рахунок відкрила саме «Енергія». На 78-ій хвилині Дмитро Сидоренко у штрафному майданчику проштовхнув сферу повз воротаря – 1 : 0. Втім гравці «Цетусу» швидко відігралися. Пенальті на 81-ій реалізував Сергій Дєдов.

Далі була більш рівна гра, однак наприкінці матчу більше тиску на суперника зчинили гравці «Енергії». І команда таки досягла свого. Небезпечний штрафний з метрів 17-ти спокійно реалізував Олександр Чуприна – 2 : 1. За час, що лишився футболісти «Цетусу» ніяк не вплинули на результат. У підсумку суперкубок виборола «Енергія»!

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x