Виховний захід «Хоробрі серця» провели в Родниківській школі

Виховний захід «Хоробрі серця» провели в Родниківській школі

«Хоробрі серця», – саме під такою назвою 4 грудня в Родниківській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся виховний захід, приурочений до Дня Збройних сил України, який підготовили і провели класні керівники Лариса Малюга та Світлана Карпова разом з учнями 10 – 11 класів. Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській РДА.
На захід було запрошено: Олега Зайченка – голову Об\’єднаної ради воїнів–інтернаціоналістів Уманщини Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів–інтернаціоналістів), Петра Чичука – учасника бойових дій в Афганістані, Олександра Талана – учасника бойових дій в зоні АТО.

Виховний захід «Хоробрі серця» провели в Родниківській школі

Учні 10 – 11-х класів у віршах і в прозі донесли свою любов до Української держави, рідної землі та гордість за свій народ. Захід був спрямований на виховання в учнів шанобливого ставлення до військових, учасників АТО, почуття патріотизму, збереження пам’яті про тяжкі випробування нашого народу.

Майже кожен вірш був одою і представлявся слайдами про воїнів – патріотів.
Хвилюючі рядки поезії на сцені перегукувалися з піснями «Повертайся живим!», «Мамо, не плач», кожна з яких супроводжувалася відео презентацією. В ході заходу школярі розповіли про односельців, що зараз захищають територіальну цілісність нашої країни на Сході, читали «Молитву про мир в Україні» та хвилиною мовчання згадали тих, хто віддав життя, захищаючи рідну землю. На завершення виховного заходу Олег Зайченко подарував Родниківській ЗОШ І-ІІІ ступенів два примірники книги «В горнилі локальних конфліктів», в якій описуються героїчні подвиги наших земляків, котрі брали участь у бойових діях, що пов’язані з багатьма історичними подіями в різних куточках світу.

Олег Володимирович подякував дирекції школи та всьому педагогічному колективу за безцінний вклад у патріотичне виховання учнів, а школярам побажав вивчати історію рідної країни і надалі пам’ятати про Героїв своєї Батьківщини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x