Більше 133 тонн продуктів відвезли катеринопільці в зону АТО

Більше 133 тонн продуктів відвезли катеринопільці в зону АТО

«Народ разом зі своєю армією – єдині!». Це гасло стало дороговказом для жителів Катеринопільщини, які активно приєдналися до благородної місії допомоги Збройним Силам. Жителі району, які стали волонтерами, твердо переконані: на Сході України утверджується незалежність і цілісність держави. Тому у кожному населеному пункті проводиться збір продуктів харчування, теплого одягу, медикаментів. Активність проявляють керівники бізнесових структур району, які допомагають коштами та товарно-матеріальними цінностями. «Нова Доба» про це дізналася в обласній раді.

За ініціативи районної ради та райдержадміністрації створено районний координаційний штаб щодо допомоги військовим – учасникам антитеростичної операції та їх родинам.

Завдяки волонтерській діяльності усіх верств населення району зібрано 441 873 грн, які використано на допомогу військовослужбовцям, їх родинам. Також надано військовим у зоні АТО товарно-матеріальних цінностей на суму 156 561 грн, завезено безпосередньо у місця дислокації військових частин більше 133 тонн продуктів харчування.

– Наші волонтери є прикладом патріотизму та активної життєвої позиції. Адже щоразу сотні людей різного віку та соціальних категорій відгукуються на заклик допомогти Українській армії, – наголошує голова районної ради Олександр Комаренко. – Варто відзначити активність школярів та молоді, які не тільки збирають продукти та товари першої необхідності, а й своїми руками виготовляють вироби та малюнки, що зігрівають душу бійцям. Велика вдячність підприємцям та тим людям, які доставляють гуманітарні вантажі у зону проведення антитерористичної операції, часто наражаючись на небезпеку.

Під час останньої доставки гуманітарного вантажу до жителів Катеринопільщини звернувся командир 28-ї окремої механізованої бригади підполковник В.Ліщинський. Він висловив велику повагу і вдячність всім жителям району за таку потрібну допомогу військовослужбовцям, які знаходяться в зоні АТО.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x