Золотонісець розпочав власну справу по вирощуванню й продажу кролів

Золотонісець розпочав власну справу по вирощуванню й продажу кролів

Віталій Хоружий, що проживає в с. Піщане Золотоніського району, отримав освіту фельдшера ветеринарної медицини в Золотоніському технікумі ветеринарної медицини. Після служби в армії працював охоронцем, потім мобілізований в зону АТО. Захищаючи рідну землю, Віталій був поранений, потрапив у госпіталь. Після одужання звернувся до Золотоніського міськрайонного центру зайнятості у пошуку роботи. Після відвідування інформаційного семінару «Як розпочати свій бізнес?» вирішив, що треба відкривати власну справу. «Нова Доба» про це дізналася в Золотоніському міськрайонному центрі зайнятості.

Далі було навчання на курсах цільового призначення «Підприємництво та бізнес-планування». Успішно захистивши бізнес-план та отримавши виплату допомоги по безробіттю одноразово для організації підприємницької діяльності, Віталій розпочав власну справу по вирощуванню та продажу кролів.
«Можна довгий час сидіти без куска хліба, жалітися на життя, на труднощі. А можна робити кроки для того, щоб щось змінити в своєму житті на краще», – говорить Віталій Хоружий.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x