На Христинівщині обмолотили пшеницю з 220 гектарів

На Христинівщині обмолотили пшеницю з 220 гектарів

У Христинівському районі тривають жнива, чому сприяють і погодні умови – короткочасні дощі суттєво не вплинули на ситуацію. На полях сільськогосподарських підприємств активно проходить збір зернових культур.
Про це «Нова Доба» дізналася в Хриcтинівській РДА.

Задля ознайомлення з ходом жнив голова райдержадміністрації Олександр Ковбасюк спільно з головою районної ради Олександром Ковалем та першим заступником голови райдержадміністрації Віктором Підвальним здійснили робочу поїздку на поля господарства ДП ДГ «Христинівське».

Агроном господарства Олександр Мальчевський
розповів про хід жнив та врожайність, зокрема станом на 27 липня поточного року обмолочено пшениці з площі 220 га, намолочено 902 тони зерна, ярого ячменю обмолочено з площі 50 га, намолочено 180 тон зерна.

На Христинівщині обмолотили пшеницю з 220 гектарів
Директор господарства Микола Передрій
сказав:
– В цілому господарство підійшло до жнив з високою готовністю та для своєчасного закінчення жнивної компанії залучено дві одиниці високопродуктивних зернозбиральних комбайнів. Наразі підприємством проводяться роботи по підготовці площ під посів озимих культур.
Голова райдержадміністрації, спілкуючись з хліборобами, цікавився проблемними питаннями, що виникають під час жнивної кампанії та очікуваними результатами збору врожаю. Ознайомився із роботою зернозбиральної техніки, зокрема з організацією обліку надходження продукції з нового урожаю, обговорив питання реалізації готової продукції, цінової ситуації на ринку зерна, стану розрахунків із заробітної плати та наповнення місцевих бюджетів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x