Черкаські ротарійці долучилися до екологічної акції

Черкаські ротарійці долучилися до екологічної акції

Минулої суботи представники Ротарі-клубу «Черкаси-Центр», Rotary Club Cherkasy, Rotary Club Cherkasy International, а також молодь із Ротаракт-клубу висадили дерева у межах акції з озеленення «Greening of the Planet», яку підтримують на території України Ротарі-клуби в багатьох містах.

Ротарі-клуб «Черкаси» разом із педагогічним колективом, учнями та батьками висадили сакури на території Черкаського НРЦ «Країна добра».

Ротарі-клуб «Черкаси-Центр» висадили саджанці ялинок, сосен, туй, калини й берези спільно з працівниками підшефного дитячого обласного протитуберкульозного санаторію «Руська Поляна», а також сакури біля Першої міської гімназії.

«Ротарійську алею сакур» у суботу висадив і Rotary Club Cherkasy International  у партнерстві з Обласним Госпіталем ветеранів війни.

До акції озеленення долучилися і студенти-представники Rotaract Club Cherkasy, упорядкувавши 25 платанів, що були висаджені минулої осені на території паліативного відділення Черкаського обласного онкологічного диспансеру.

Загалом до проєкту «Greening of the planet» долучилися 103 країни. Серед співорганізаторів – дипломатичні установи України за кордоном, представники бізнесу, керівники видань та ЗМІ; представники української діаспори та громадських організацій, дипломати іноземних країн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x