Двох військових провели в останню путь у Черкасах

Двох військових провели в останню путь у Черкасах

У Черкасах попрощалися із загиблими військовими. У останню путь провели Ігоря Спірова та Юрія Кушніренка. Про це повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Ігор Спіров народився у м. Каховка Херсонської області. Разом із батьком переїхав до міста Цюрупінськ (Олешки). Там навчався в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2. Після школи навчався в учбово-курсовому комбінаті ОЖКУ на професію каменяр-тесляр.

Працював на різних підприємствах міста, а саме: будівельному підприємстві, дорожньо-будівельному підприємстві та на виробництві мінеральних добрив.

У 2022 році виїхав із родиною з окупованої території до міста Черкаси.

У Черкасах працював на ТОВ «Виробнича компанія Гуд Фуд» на посаді працівника складу з виробництва безалкогольних напоїв.

Був призваний по мобілізації. Проходив військову службу на посаді розвідника – навідника розвідувальної групи. Ігор Спіров загинув на Донеччині під час виконання бойового завдання. Йому було 44 роки.

Юрій Кушніренко народився в м. Бердичів Житомирської області.

Навчався в Черкаській загальноосвітній школі №10. Потім – у Харківському університеті танкових військ, після закінчення проходив військову службу в м. Ужгород у лавах Збройних Сил України.

Згодом навчався у Київському університеті імені Т. Шевченка за фахом «магістр права», після чого працював на посаді заступника прокурора Київського гарнізону, з якої звільнився за станом здоров’я.

Працював юристом у державних установах.

Із початком повномасштабного вторгнення пішов добровольцем до лав Збройних Сил України. Проходив військову службу на посаді майора юстиції військової частини. На жаль, Юрій Кушніренко передчасно пішов із життя у віці 45 років.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x