Фахівці ЦОПП Черкаського району надали більше 3,7 тис адмінпослуг

Фахівці ЦОПП Черкаського району надали більше 3,7 тис адмінпослуг

Платники податків Черкаського району, а це – 2,3 тис фізичних осіб-підприємців та 1,1 тис юридичних осіб активно користуються послугами Центру обслуговування платників податків. З початку 2014 року фахівці ЦОПП ДПІ у Черкаському районі ГУ Міндоходів у Черкаській області надали більше 3,7 тисячі адміністративних послуг. Про це повідомив перший заступник начальника ДПІ у Черкаському районі Юрій Кучеренко, інформує «Нова Доба».

У ЦОП зосереджені всі послуги, необхідні платникам податків, зокрема адміністративні послуги, а також консультативні та інформаційні. Також до функцій ЦОП належать функції прийняття податкової звітності.
Серед послуг, якими здебільшого цікавились платники, залишаються послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. Так, з початку 2014 року видано 1828 реєстраційних номерів.

Не менш популярними залишаються послуги з реєстрації книг обліку доходів та книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку — 278 послуг, реєстрації книг обліку розрахункових операцій — 283 послуги та видачі довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами доходів і зборів — 100 послуг.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x