Черкаський \”Імпульс\” здобув 100 медалей на чемпіонаті з сучасного танцю

Черкаський \”Імпульс\” здобув 100 медалей на чемпіонаті з сучасного танцю

У Черкасах відбувався відкритий молодіжний чемпіонат Черкаської області з сучасного танцю «Танцюючий листопад». Понад півтори тисячі талановитих дітей з усієї Черкащини зібрав на своєму паркеті СК «Будівельник». \”Нова Доба\” про це дізналася на сайті \”Черкаський спорт\”.

Учасники змагалися у різноманітних стилях сучасної хореографії, що вимагають від танцюристів неабиякої спритності, пластики й сили. Суворе журі оцінювало виконавців за усіма параметрами: зовнішність, артистизм та якість виконання.

Високі оцінки здобув зразковий колектив сучасної хореографії «Імпульс», що показав своїх учасників віком від 3 років у всіх категоріях та стилях. Цього року імпульсивні танцюристи вибороли на чемпіонаті близько 100 медалей, зокрема 21 – ІІІ-их , 34 – ІІ-их та 45 – І-их призових місць.
Цього року колектив відзначив своє 15-річчя. Щоразу «Імпульс» показує на чемпіонаті кращі результати та незмінно отримує схвальні відгуки від суддів і глядачів. Кількість охочих займатися у колективі зростає, тому «Імпульс» відкриває нові відділення у нашому місті, бере активну участь у змаганнях та чемпіонатах різного масштабу. А навчають сучасної хореографії здібні й талановиті керівники – Олена та Людмила Воропай, Анастасія Гриневич та Анна Задніпровська.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x