Лисянські депутати прийняли програму економічного і соціального розвитку

Лисянські депутати прийняли програму економічного і соціального розвитку

Учора, 29 грудня 2014 відбулась тридцять друга сесія районної ради. Її провів голова районної ради Анатолій Лисичкін. Особливу увагу депутати та представники територіальних громад, що прибули на засідання сесії, приділили розгляду звернення депутатів районної ради до Черкаської обласної ради з вимогою відмінити рішення Черкаської обласної ради від 27.11.2014 № 35-8/VI «Про надання погодження отримання спеціального дозволу ПАТ «Завод обважнювачів» на користування ділянками надр з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, ділянок Ріпківського проявлення бентонітових глин загальнодержавного значення», що було прийняте без узгодження з територіальною громадою та всупереч Європейської Хартії місцевого самоврядування. «Нова Доба» про це дізналася в Лисянській РДА.

На сесії депутати прийняли рішення «Про програму економічного і соціального розвитку Лисянського району на 2015 рік», «Про внесення змін до рішення районної ради від 25.07.2012 №13-09/VI «Про затвердження районної програми підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоносіїв у Лисянському районі на 2012-2015 роки», які представляла до уваги депутатів начальник управління економіки районної державної адміністрації Ольга Сікало.

Депутати прискіпливо розглянули та прийняли низку напрацьованих та внесених комісією з питань агропромислового розвитку, землекористування, екології та надзвичайних ситуацій рішень щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок. Було прийнято програму зайнятості населення Лисянського району на 2015-2017 роки, про яку інформував депутатів директор Лисянського районного центру зайнятості Володимир Висотенко. Головний лікар Лисянської ЦРЛ Олександр Ніколюк та Ніна Скрипник, голова постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального забезпечення населення районної ради, доповіли щодо прийняття районної програми надання медичної допомоги хворим нефрологічного профілю.

На сесії обговорено та затверджено в новій редакції Статути загальноосвітніх навчальних закладів району; заслухано інформацію начальника Лисянського РВ УМВС України Юрія Войцехівського про стан забезпечення законності, боротьби зі злочинністю та забезпечення охорони громадського порядку на території Лисянського району, та про хід виконання рішення районної ради від 11.02.2011 № 4-7/VI «Про районну програму профілактики злочинності в Лисянському районі на 2011-2015 роки». Депутати прийняли рішення та внесли зміни до рішення районної ради від 31.01.2014 № 23-02/VI «Про районний бюджет на 2014 рік».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x