В останній день зими в Черкасах пройде чемпіонат міста зі скелелазіння

В останній день зими в Черкасах пройде чемпіонат міста зі скелелазіння

Чемпіонат міста Черкаси зі скелелазіння, присвячений VІІ річниці Черкаської федерації альпінізму і скелелазіння, пройде у суботу, 28 лютого, об 11:00. Місце проведення – зал скелелазіння, вул. Калініна, б.47. Змагання пройдуть за підтримки департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради. «Нова Доба» дізналася про це в прес-службі департаменту.

До участі у змаганнях запрошують місцевих скелелазів та спортсменів з інших міст і областей України. Напередодні учасники повинні надати: документ, що засвідчує особу і вік; стартовий внесок – 20 грн; кваліфікаційний квиток спортсмена (для тих, що мають розряд); медичну довідку про допуск до змагань; страховий поліс.

Залік, підведення підсумків змагань і нагородження проводяться для наступних вікових груп:
юнаки і дівчата до 10 років;
юнаки і дівчата 10-15 років;
юніори та юніорки 15-20 років.
чоловіки та жінки від 20 років

Як розповідають організатори, змагання проводяться у формі фестивалю. Вид змагань – «боулдерінг»: кожний учасник «чисто» (без використання невідмічених зачепів) проходить, затверджені для змагання траси. Кількість спроб на кожній з трас необмежена, час проходження траси теж не обмежений. Траси попередньо будуть промарковані суддівською колегією. При проходженні певної траси учаснику нараховується відповідна кількість балів. Зайняте в змаганнях місце визначається сумою набраних балів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x